• Gute-köttrestaurang-grillbistro-Slideshow-2.1
  • köttrestaurang-grillbistro-stockholm-nya-gute_5
  • köttrestaurang-stockholm-nya-gute_3
  • nya-gute_4

Köttrestaurang & Grillbistro

Välkomna till GUTE, vår köttrestaurang i Stockholm på gränsen mellan klassiska Norrmalm och Östermalm! Under sommaren 2016 har vi renoverat restaurangen och samtidigt passat på att uppdatera vårt koncept och vår meny. Allt för att matcha våra höga ambitioner och satsningen på att vara Sveriges bästa Grillbistro!

Från 28 nov till 20 dec serverar vi vårt populära julbord under kvällstid måndag-lördag. Ett handgjort julbord med alla klassiker, men även en del överraskningar. Julbordet är även möjligt att boka som jullunch i Chambre Séparée för större sällskap!

Vi är en köttrestaurang som erbjuder våra gäster de absolut bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. Nu fokuserar vi inte längre bara på Gotland och övriga Sverige, utan utforskar istället världen för att kunna erbjuda det mest spännande köttet från olika världsdelar och regioner!

Vår meny har tagits fram av kökschefen David Lundquist (finalist i Årets Kock 2015 och 2016) och fokuserar på kött- och styckdetaljer  som grillas och röks till perfektion! Sides (tillbehör) och såser väljs till efter eget önskemål, men vi hjälper givetvis gärna till med rekommendationer. Vår ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men vi grillar och röker även fisk.

Restaurangen är öppen för middagssällskap måndag till lördag samt serverar lunch måndag till fredag. Större sällskap kan även boka vårt Chambre Séparée. Du hittar vår köttrestaurang på Brunnsgatan 6 i Stockholm, nära Stureplan!

info@gutegrill.se | 08 – 20 22 36 | Brunnsgatan 6 | Köttrestaurang i Stockholm

ÖPPETTIDER &
BOKNING

LUNCH:
Mån-fre: 11-14
(Grupper kan även boka vårt julbord som lunch i Chambre Séparée)

KVÄLL:
(Julbord serveras 28 nov-20 dec)
Mån: 17-22
Tis-tors: 17-23
Fre: 17-00
Lör: 17–00
Söndag: stängt
Köket stänger 1 timme före restaurangen

JULBORD CHAMBRE SÉPARÉE:
Mån-lör: 11-15, 16-19, 19.30-Sent
(För grupper)

En riktig köttrestaurang i Stockholm – Finalist i Årets Kock 2015 & 2016!

BOKA BORD