• Gute-Slideshow-2.1-brunnsgatan
  • Gute-Slideshow-vinkällare

Välkomna

till Gute Grill & Bar, vår köttrestaurang i Stockholm på gränsen mellan klassiska Norrmalm och Östermalm! Hos oss äter du delikata rökta och grillade maträtter lagade på svenska råvaror. Vår rustika och vällagade mat har rötterna på Gotland, de varor som inte är producerade på den vackra ön kommer ifrån noggrant utvalda producenter på fastlandet. Vår meny har tagits fram av kökschefen David Lundquist (finalist i Årets Kock 2016) och fokuserar på svenska smaker och råvaror som man känner igen tillagade på nya sätt! Vår ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men vi grillar och röker även fisk och vegetariska rätter!

Restaurangen är öppen för middagssällskap måndag till lördag samt serverar lunch  måndag till fredag. Större sällskap kan även boka vårt Chambre Séparée. Du hittar vår köttrestaurang på Brunnsgatan 6 i Stockholm, nära Stureplan!

info@gutegrill.se | 08 – 20 22 36 | Brunnsgatan 6  | Köttrestaurang i Stockholm

ÖPPETTIDER

Vi har sommarstängt mellan 18/6 & 15/8, men på info@gutegrill.se svarar vi på catering- och bokningsfrågor även när det inte är öppet.  Glad sommar och välkommen tillbaka i augusti önskar vi på Gute! 

LUNCH:
mån-fre: 11-14

KVÄLL:
mån 17-22
Tis-tors 17-23
Fre: 17-00
Lör: 17–00
Söndag: stängt
Köket stänger 1 timme före restaurangen

BOKA BORD