Köttrestaurang & Grillbistro

Välkomna till GUTE, vår köttrestaurang i Stockholm på gränsen mellan klassiska Norrmalm och Östermalm. Vi har höga ambitioner och satsar på att vara Sveriges bästa Grillbistro!

Vi har öppet för middag och lunch! Med anledning av Coronaviruset (Covid-19): På GUTE följer vi löpande Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och är noga med att hålla avstånd med mera. Lunchen är öppen igen från och med fredag 28:e augusti. Vi ses på GUTE!

Vi är en köttrestaurang som erbjuder våra gäster de absolut bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. Nu fokuserar vi inte längre bara på svenska råvaror utan utforskar istället världen för att kunna erbjuda det mest spännande köttet från olika världsdelar och regioner.

Menyn skiftar med årstiderna men vi serverar alltid kött- och styckdetaljer som grillas och röks till perfektion. Sides (tillbehör) och såser väljs till efter eget önskemål, vi hjälper dock gärna till med rekommendationer. Vår ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men vi grillar och röker även fisk/veganska alternativ!

Restaurangen är öppen för middagssällskap måndag till lördag samt serverar lunch måndag till fredag. Större sällskap kan även boka våra populära Chambre Séparées, det vill säga privata rum, från 8 till 45 personer. Du hittar vår köttrestaurang på Brunnsgatan 6 i Stockholm, nära Stureplan!

info@gutegrill.se | 08 – 20 22 36 | Brunnsgatan 6 Meny KVÄLL | Chambre Séparée

ÖPPETTIDER & BOKNING

Glöm inte att kolla in våra populära Chambre Séparées för privata sällskap. Välkomna!

LUNCH:
Mån-fredag 10.30-13.00

KVÄLL:
Tis-ons: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-23.00
Fre-lör: 17.00–01.00
Sön-mån: Stängt (öppet måndagar i december för grupper, kontakta Jenny Moore på jenny.moore@tottgroup.se vid intresse)

En riktig köttrestaurang i Stockholm –Toppbetyg på Tripadvisor!

BOKA BORD