ÖPPETTIDER

Fredag-söndag 14-20 (Drop-In)

Öppet 15 dec till 22 april, samt 28-30 april!


14-17, serverar vi vår jämtländska variant av Flatbread, ett bröd bakat på napolitanskt mjöl med surdegskultur och lång jäsningsprocess. Toppings väljer man själv! Till middag serverar vi grillade rätter perfekta att dela med utvalda sides vid sidan om. Välkomna!

Restaurang GUTE Åre

Välkomna till vår populära restaurang med grillade rätter i Åre! Vi har utöver Åre även en restaurang i Stockholm. I Åre finns vi 5 minuter från torget på Tott Hotell och restaurangen erbjuder milsvid utsikt över Åre By, fjället och sjön!

Nytt för i år på GUTE Åre är att vi satsar stort på våra mellanrätter som passar perfekt för att dela på bland vänner, Sharing is caring, med väl utvalda och passande tillbehör. Vårt fokus ligger på grillade och halstrade råvaror med rötter i Jämtland, såsom Entrecôte på Ren och Röding. Vi har även tagit in några av våra egna favoriter i menyn; Sliders, grillad Fläsksida med mera.

Vi är en restaurang som alltid strävar efter att använda lokala råvaror och ekologiska produkter i största möjliga mån. Välkomna till GUTE Åre i vinter!

are@gutegrill.se | 0647-150 62 | Tottvägen 111 |