After 14 years, GUTE has now closed its doors. A huge thank you to all of our fantastic employees and lovely guests for this time!
Opening Hours
Monday-Thursday
11 AM-1:30 PM
Friday
10 AM-1:30 PM
Monday
Pollock Fillet with Egg and Parsley sauce
Pulled Beef with Jalapeños
Slow Roasted Swedish Pork Loin
Bean Ragu with Mediterranean Vegetables and Rice
Tuesday
Hake Filet with White Wine Sauce and Mussels
Meatloaf with Gravy and Lingonberries
Slow Roasted Swedish Pork Loin
Bean Ragu with Mediterranean Vegetables and Rice
Wednesday
Veal Patties with Mushroom Sauce
Slow Roasted Swedish Pork Loin
Bean Ragu with Mediterranean Vegetables and Rice
Thursday
Overnight Chuck Steak with Chili and Garlic
Slow Roasted Swedish Pork Loin
Bean Ragu with Mediterranean Vegetables and Rice
Friday
Whole Roasted Steak with Bearnaise Sauce
Slow Roasted Swedish Pork Loin
Bean Ragu with Mediterranean Vegetables and Rice
Måndag
Sejfilé med ägg- och persiljesås
Pulled beef med jalapeños
Långbakad svensk fläskkarré
Bönragu med medelhavsgrönsaker och ris
Tisdag
Kummelfilé med vitvinssås och blåmusslor
Köttfärslimpa med gräddsås och lingon
Långbakad svensk fläskkarré
Bönragu med medelhavsgrönsaker och ris
Onsdag
Kalvfärsbiffar med svampsås
Långbakad svensk fläskkarré
Bönragu med medelhavsgrönsaker och ris
Torsdag
Nattbakat högrev med chili och vitlök
Långbakad svensk fläskkarré
Bönragu med medelhavsgrönsaker och ris
Fredag
Helstekt biff med bearnaisesås
Långbakad svensk fläskkarré
Bönragu med medelhavsgrönsaker och ris