AW i Stockholm på GUTE

Välkommen på After Work

…i Stockholm på Brunnsgatan 6 nära Stureplan! Varje onsdag-fredag kör vi på GUTE-After Work i Fönsterbaren med bra AW-priser på dryck och utvalda delikatesser hos oss mellan klockan 17 och 20. Vi väljer ut en ölsort och ett vin som vi gillar extra mycket och har roliga erbjudanden på snacks/maträtter som passar till. På fredagar gästspelar även DJ’s som höjer stämningen ytterligare!

Perfekt för dig som jobbar i Stockholm runt Östermalm, Stureplan och i City. Vi har alltid ett stort utbud av dryck att välja ifrån, speciellt ölsorter, som passar utmärkt för AW:n. Kolla in hela dryckesmenyn här.

Grupper och företag har även möjlighet att abonnera delar av restaurangen om man vill ha en egen After Work eller liknande event i centrala Stockholm. Läs mer om våra lokaler för stora sällskap på sidan för Chambre Séparée!

AW-Meny

Pssst! Varje onsdag-fredag har vi en utvalda drycker och snacks/maträtter till extra bra priser (gäller endast i Fönsterbaren). Du kan bland annat välja mellan:

  • Kvällens vin 69 kr
  • Kvällens öl 59 kr
  • Cocktails från 110 kr
  • Erbjudanden på snacks och mat

Vad är GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro?

2011 öppnades Gute Grill på Brunnsgatan 6 som en systerkrog till dåvarande Restaurang Gotland. Sommaren 2016 renoverade och moderniserade vi restaurangen och tog namnet GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro. Ambitionen är att vara Stockholms bästa köttrestaurang och erbjuda såväl à la carte-middag, lunchservering som AW-event med mat och dryck till av hög klass till rimliga priser!

Kom förbi på en avslappnad AW i Stockholm och ta en utvald öl varje onsdag-fredag mellan kl 17 och 20! På fredagar gästspelar även DJ’s och vi har vi även ofta extra roliga erbjudanden på mat och dryck med speciella teman. Ni hittar oss på Brunnsgatan 6 i Stockholm nära Stureplan!


Frågor om vår After Work? Kontakta oss på 08 – 20 22 36 eller via info@gutegrill.se