AW i Stockholm på GUTE

Välkommen på After Work

…i Stockholm på Brunnsgatan 6 nära Stureplan! Varje fredag kör vi på GUTE After Work med bra AW-priser på dryck & utvalda delikatesser hos oss mellan klockan 17 och 20. Vi väljer ut en ölsort och ett vin som vi gillar extra mycket och har roliga erbjudanden på snacks/maträtter som passar till!

Perfekt för dig som jobbar i Stockholm runt Östermalm, Stureplan och i City. Vi har alltid ett stort utbud av dryck att välja ifrån, speciellt ölsorter, som passar utmärkt för AW:n. Kolla in hela dryckesmenyn här.

Grupper & företag har även möjlighet att abonnera delar av restaurangen om man vill ha en egen After Work eller liknande event i centrala Stockholm. Läs mer om våra lokaler för stora sällskap på sidan för Chambre Séparée!

AW-Meny

Pssst! Varje fredag har vi en utvald dryck tillsammans med ett snack/en maträtt till ett extra bra paketpris! Du kan också välja: 

  • Kvällens vin 69 kr
  • Kvällens öl 59kr
  • Cocktails 110 kr
  • Gutes charkbräda 125 kr

Vad är GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro?

2011 öppnades Gute Grill på Brunnsgatan 6 som en systerkrog till dåvarande Restaurang Gotland. Sommaren 2016 renoverade och moderniserade vi restaurangen och tog namnet GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro. Ambitionen är att vara Stockholms bästa köttrestaurang och erbjuda såväl à la carte-middag, lunchservering som AW-event med mat och dryck till av hög klass till rimliga priser!

Kom förbi på en avslappnad AW i Stockholm och ta en utvald öl på  fredagar mellan kl 17 och 20! På fredagar har vi även ofta extra roliga erbjudanden på mat och dryck med speciella teman. Ni hittar oss på Brunnsgatan 6 i Stockholm nära Stureplan!


Frågor om vår After Work? Kontakta oss på 08 – 20 22 36 eller via info@gutegrill.se