Catering på Östermalm & i övriga Stockholm

Låt oss ta hand om festen! Vi erbjuder våra grillade och rökta delikatesser som catering, under ledning av våra erfarna kockar. Våra catering-menyer tillagas på GUTE och hämtas på plats eller levereras till hela Stockholmsområdet. Vi kan även bistå med kockar till ert event om så önskas (kostnad tillkommer på 395 kr/h plus transport).

När ni beställer grillad catering från GUTE, ett stenkast från Stureplan och övriga Östermalm, så kan ni vara säkra på mat och service som uppfyller högt ställda krav, perfekt för födelsedagsfirandet, kick-off:en eller företagsfesten! Vi levererar till såväl små som större grupper i hela Stockholm, minimum per beställning är 15 pers. Hör av er via info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 så återkommer vi med en offert anpassad efter just ert evenemang!

INFO

Hämtas på GUTE eller levereras mot kostnad för transport/bud

Minimum 15 pers/beställning

Hyra av kock för tillagning på plats: 395 kr/h (minimum 3h vid catering)

Förfrågningar:
info@gutegrill.se
eller 08-20 22 36 

 

Vårt erbjudande för catering

Vi erbjuder olika menyer för catering med ambitionen att passa flera typer av event och arrangemang. Gemensamt för alla catering-menyer är att alla rätter är tillagade från grunden med förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Vi tillagar maten i vårt kök och förbereder den i restaurangen för uthämtning eller för leverans med utkörning om det efterfrågas. Vår catering utgår från Östermalm, men vi arbetar med våra populära catering-arrangemang för såväl privatpersoner som företag i hela Stockholmsområdet.

Varmrätter & menyer för catering


GUTES Burgare – 205 kr/person

GUTE’s Burgare, färdiga att slänga på grillen! Burgaren är gjord på grovmald högrev och byggs på Briochebröd med svartrökt sidfläsk, cheddarmayo, krispiga böngroddar, syrad lök, pickles & gruyere. Det går även att beställa vår Pulled Pork-burgare, som glaseras med chili, honung och lime och serveras med syrad lök, krispiga böngroddar och hemgjorda pickles. Båda burgarna kommer med vår krämiga potatissallad och vårprimörer vid sidan om.

GUTES Grillbuffé – 395 kr/person
Våra allra bästa styckdetaljer av Ryggbiff, Lamm och Kyckling som grillas till perfektion. Till denna buffé serverar vi utvalda sides såsom potatissallad med vårprimörer, tomatsallad, grönsallad, GUTES kryddsmör, chimichurri, coleslaw samt bröd och smör.

GUTES 3-rätters meny – 495 kr/person
Upplev en 3-rätters meny som catering från GUTE. Förrätt: Utvalda charkuterier, mozzarella, basilikamarinerade tomater och saltrostade pumpakärnor. Varmrätt: Varm sallad på grillad Biff med lagrad ost, mojo rojo och böngroddar. Efterrätt: Mandelkaka med citroncurd, vaniljkräm, maräng och rostad mandel.

Signerat GUTE: 3-rätters meny – 575 kr/person
Vår signaturmeny i catering-format. Till förrätt; GUTES Charkbräda med utvalda delikatesser efter säsong. Varmrätt med vår klassiska grillbräda; Det allra bästa köttet som vi har fått tag på och som sätts ihop till en magisk blandning av grillade delikatesser. Serveras tillsammans med passande sides och såser. Efterrätt: Mandelkaka med citroncurd, vaniljkräm, maräng och rostad mandel.

Meny Vegan, 3-rätters – 485 kr/person
Upplev vår populära veganska meny! Förrätt med Grillad Avocado som serveras tillsammans med råhyvlad zucchini, marinerade tomater, krutonger och basilika. Varmrätt bestående av GUTES Veganska Grillbräda; Säsongens bästa grönsaker & rotfrukter som vi har lyckats få tag på. Buljongkokas, långbakas eller grillas till perfektion. Serveras med mojo rojo, grönsallad & böngroddar med chilidressing. Till efterrätt: Grillad Ananas med rostad kokoskräm & pepparkaramell.

Sides & tillbehör för catering


Tomatsallad med mozzarella – 95 kr/person
Marinerad mozzarella med tomater, basilika,  salladslök, rostade pumpafrön och vitlökskrutonger.

Grillad avokado med tomatsallad- 95 kr/person
Grillad avokado marinerad i olivolja serveras med tomatsallad, råhyvlad zucchini och rostade pumpafrön.

Charkuterier & ostar – 140 kr/person
Utvalda charkuterier och ostar som serveras med inlagda gurkor, saltrostade mandlar med mera.

Bröd & vispat brynt smör – 15 kr/person


Personalkostnad på 395 kr/timme (minimum 3h vid catering) vid hyra av kock samt transportkostnader tillkommer (möjligt att hämta utan kostnad på GUTE).  Det finns även möjlighet att skräddarsy catering-menyer från GUTE. Vår catering är väldigt populär så hör av er med era önskemål till oss redan idag! info@gutegrill.se eller 08-20 22 36


Hör av er så ordnar vi er catering! info@gutegrill.se eller 08-20 22 36. GUTE  – Ditt val för grillad catering på Östermalm och i övriga Stockholm!