Catering på Östermalm & i övriga Stockholm

Låt oss ta hand om festen! Vi erbjuder våra grillade och rökta delikatesser som catering, under ledning av våra erfarna kockar. När ni beställer grillad catering från GUTE, ett stenkast från Stureplan och övriga Östermalm, så kan ni vara säkra på mat och service som uppfyller högt ställda krav, perfekt för födelsedagsfirandet, kick-off:en eller företagsfesten! Vi levererar till såväl små som större grupper i hela Stockholmsområdet. Hör av er via  info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 så återkommer vi med en offert anpassad efter just ert event!

Våra menyer för catering

Vi erbjuder olika menyer för catering med ambitionen att passa flera typer av event och arrangemang. Gemensamt för alla catering-menyer är alla rätter är tillagade från grunden med förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Vi tillagar maten i vårt kök och förbereder den i restaurangen för uthämtning eller för leverans med utkörning om det efterfrågas. Vår catering utgår från Östermalm, men vi arbetar med våra populära catering-arrangemang för såväl privatpersoner som företag i hela Stockholms-området.

Gutes Burgare – 205 kr/person
Gutes Hamburgare gjord på grovmald högrev. Burgaren byggs på Briochebröd med svartrökt sidfläsk, chaddarmajjo, krispiga böngroddar, syrad lök, pickles & gruyere.

Gutes Pulled Pork Burgare – 205 kr/person
Vår burgare på Pulled Pork som glaseras med chili, honung och lime. Byggs på Brioche-bröd med syrad lök, krispiga böngroddar och hemgjorda pickles. Serveras med krämig potatissallad & vårprimörer.

Delikatessbuffé – 205 kr/person
Vi dukar upp en buffé av delikatesser bestående av bland annat fänkålssalami, coppa, ölkorv, cecina, lagrad ost, rökta nötter, rotfruktschips, oliver, bröd och smör.

Gutes Grillbuffé – 395 kr/person
Våra allra bästa styckdetaljer av Ryggbiff, Lamm och Kyckling som grillas till perfektion. Till denna buffé serverar vi utvalda sides såsom potatissallad med vårprimörer, tomatsallad, grönsallad, Gutes kryddsmör, chimichurri, coleslaw samt bröd och smör.

Entrecôte – 395 kr/person
Grillad Entrecôte (Uruguay, 250 gram) serveras tillsammans med bland annat tomatsallad, oxsvanssky, Gutes kryddsmör och potatispuré.

Gutes 3-rätters meny – 495 kr/person
Upplev en 3-rätters meny som catering från Gute. Förrätt: Bresaola, mozzarella, basilikamarinerade tomater och saltrostade pumpakärnor. Varmrätt: Varm sallad på grillad Biff med lagrad ost, Mojo Rojo och böngroddar. Efterrätt: Mandelkaka med citroncurd, vaniljkräm, maräng och rostad mandel.


Personalkostnad på 395 kr/timme (minimum 1h vid catering) samt transportkostnader utanför tullarna tillkommer. Det finns även möjlighet att skräddarsy catering-menyer från Gute. Vår catering är väldigt populär så hör av er med era önskemål till oss redan idag! info@gutegrill.se eller 08-20 22 36


Hör av er så ordnar vi er catering! info@gutegrill.se eller 08-20 22 36. GUTE  – Ditt val för grillad catering på Östermalm och i övriga Stockholm!