fbpx

Chambre Séparée i Stockholm nära Stureplan & Östermalm

Boka ett Chambre Séparée i centrala Stockholm på GUTE! Ni hittar oss på Brunnsgatan 6, ett stenkast från Stureplan och övriga Östermalm. Sällskap och grupper kan boka någon av våra Chambre Séparées. Maten och menyerna som serveras till stora sällskap tas fram av våra erfarna kockar och ambitionen är att menyerna ska erbjuda något för alla.

Vid större tillställningar (över 100 personer) finns det utöver våra Chambre Séparées även möjlighet att abonnera hela matsalen, eller varför inte hela restaurangen? Kontakta oss för en prisoffert på info@gutegrill.se

Våra Chambre Séparées

I anknytning till den stora matsalen hittar ni vårt största Chambre Séparée, Garaget, för sällskap upp till 60 personer. Perfekt för alla typer av grupper, i skymundan men ändå nära köket och övriga restaurangens puls! Minimumnota för detta rum är 32 500 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

Garaget 30-60 pers
GARAGET (MAX 60 PERS)

 


Brunnsgatan 8 (nedervåningen)

En våning ned ligger ett koncept som vi kallar för Brunnsgatan 8I moderna lokaler med industrikänsla erbjuder vi flera unikt inredda rum för födelsedagsfesten, AW:n eller den exklusiva och privata middagen i centrala Stockholm. Rummen går att boka som Chambre Séparée med plats för upp till 40 personer. Vi jobbar med miniminotor för våra rum istället för lokalhyra.  Alla rum är utrustade med Storbilds-TV, Ljudsystem/Soundbar och Wifi. Se utförligare beskrivning för de olika rummen nedan. Rummen är väldigt populära, kontakta  info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 för att säkra din bokning!

VERKSTADEN (max 40 pers) >>>
Verkstaden är vår näst största lokal, idealisk för privata fester eller större middagar, upp till 40 personer!

Minimumnota för rummet är 26 500 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).


VERKSTADEN (MAX 40 PERS)


LÅNGBORDET (MAX 14 PERS)

<<< LÅNGBORDET (max 14 pers)
Långbordet är ett mindre rum i anslutning till den nedre baren och passar perfekt för en intim middag! Vid långbordet får det plats 14 personer.

Minimumnota för rummet är 12 500 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

MATSTUDION (max 12 pers) >>>
Matstudion är en mysig lokal som är utrustad med ett modernt, fullt utrustat kök! Varför inte kombinera middag med en fördrink eller ett matlagningsevent?

Minimumnota för rummet är 11 500 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).


MATSTUDION (MAX 12 PERS)


MUSIKRUMMET (MAX 18 PERS)

<<< MUSIKRUMMET (max 18 pers)
Musikrummet är ett rum med fokus på ljud , ljus och bild med plats för 18 personer. Möjligheten att hyra karaoke finns för att förgylla kvällen.
Perfekt Chambre Séparée för middagen som övergår i fest!

Minimumnota för rummet är 16 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

DRYCKESRUMMET (max 18 pers) >>>
Dryckesrummet är ett av våra nyaste rum på nedervåningen med plats för 18 personer. Perfekt för en avskild middag!

Minimumnota för rummet är 16 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).


DRYCKESRUMMET (MAX 18 PERS)


Stora Matsalen

Restaurangens huvuddel är möjlig att abonnera om man är ute efter ett Chambre Séparée modell större i centrala Stockholm, och kan ta emot över 100 personer. Matsalen präglas av en mysig och ombonad miljö med industriell känsla där väggarna pryds av spännande målningar!


Våra menyer för Chambre Séparée/Grupper

Större sällskap (fler än 8 pers) som bokar ett Chambré Séparée på GUTE väljer en av våra 3-rätters menyer för grupper nedanVi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer/veganer och behov av specialkost.

3-rätters menyer för grupper

 

Kolla in vår meny för stora grupper här

Check out our menu for large groups here!

 


Våra menyer för Chambre Séparée/Stora sällskap går att boka för grupper från 8 till 160 (hela matsalen) personer.

För bokning eller frågor och funderingar, kontakta oss via info@gutegrill.se eller på telefon 08-20 22 36 (vardagar 09.00-17.00) Boka ditt Chambre Séparée i Stockholm på GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro redan idag!