Chambre Séparée i Stockholm nära Stureplan & Östermalm

Boka ett Chambre Séparée i centrala Stockholm på GUTE! Ni hittar oss på Brunnsgatan 6, ett stenkast från Stureplan och övriga Östermalm. Sällskap och grupper kan boka något av våra Chambre Séparées, som ligger på nedervåningen i vårt nya koncept Brunnsgatan 8 och i anslutning till den stora matsalen. Maten och menyerna (se längst ned på denna sida) som serveras till stora sällskap tas fram av våra erfarna kockar och ambitionen är att menyerna ska erbjuda något för alla (vi har även en vegetarisk meny).

Vid större tillställningar (över 100 personer) finns det utöver våra Chambre Séparées även möjlighet att abonnera hela Stora Matsalen. Läs mer om våra olika alternativ nedan!

Våra Chambre Séparées

I anknytning till den stora matsalen hittar ni vårt största Chambre Séparée, Garaget, för sällskap upp till 60 personer. Perfekt för alla typer av grupper, i skymundan men ändå nära köket och övriga restaurangens puls! I vårt Chambre Séparée väljer sällskapet mellan våra noggrant utvalda 3-rätters menyer  eller valfri rätt ur ”Köksmenyn” (se nedan)Vi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost. Minimumnota för detta rum är 30 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

Garaget 30-60 pers

Fönsterbordet 8-10 pers

På övervåningen hittar man även vårt allra nyaste rum, Fönsterbordet, med plats för upp till 10 personer. Fönsterbordet ligger nära baren och den övriga matsalen. Ett lyxigt rum med fönster ut mot Brunnsgatan!

Minimumnota för rummet är 8000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

 


Brunnsgatan 8 (nedervåningen)

En våning ned ligger ett koncept som vi kallar för Brunnsgatan 8I moderna lokaler med industrikänsla erbjuder vi flera unikt inredda rum för födelsedagsfesten, AW:n eller den exklusiva och privata middagen i centrala Stockholm. Rummen går att boka som Chambre Séparée med plats för upp till 40 personer (sittande). Om ni vill äta tillkommer inga kostnader utöver mat och dryck (minimumnota tillämpas, det går även att hyra ett/flera rum med enbart lokalhyra). I lokalerna finns det tillgång till ett fullt utrustat kök och egen bar. Alla rum är utrustade med Storbilds-TV, Ljudsystem/Soundbar och Wifi. Se utförligare beskrivning för de olika rummen nedan. Rummen är väldigt populära, kontakta  info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 för att säkra din bokning!

NYHET! Nu har vi öppnat ytterligare ett rum, Dryckesrummet, för privata sällskap på vår nedervåning med plats för 20 sittande. Miniminota för rummet är 14 000 kr, bilder på rummet kommer snart!

Långbordet
Max 16 pers
Långbordet är ett mindre rum i anslutning till den nedre baren och passar perfekt för en intim middag! Vid långbordet får det plats 16 sittande.

Minimumnota för rummet är 10 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

Verkstaden
Max 40 pers
Verkstaden är vår största lokal, idealisk för privata fester eller större middagar, upp till 40 personer!

Minimumnota för rummet är 24 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

Musikrummet
Max 20 pers
Musikrummet är ett rum med fokus på ljud, ljus och bild med plats för 20 sittande. Perfekt Chambre Séparée för middagen som övergår i fest!

Minimumnota för rummet är 12 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).

 

Matstudion
Max 12 pers
Matstudion är en mysig lokal som är utrustad med ett toppmodernt, fullt utrustat kök! Varför inte kombinera middag med en fördrink eller ett matlagningsevent?

Minimumnota för rummet är 6000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra).


Stora Matsalen

Restaurangens huvuddel är möjlig att abonnera om man är ute efter ett Chambre Séparée modell större i centrala Stockholm, och kan ta emot över 100 personer. Matsalen präglas av en mysig och ombonad miljö med industriell känsla där väggarna pryds av intressanta målningar!


Våra menyer för Chambre Séparée/Grupper

Större sällskap (fler än 8 pers) som bokar ett Chambré Séparée på GUTE Stockholm väljer mellan våra 3-rätters menyer för grupper nedan. Grupper kan även välja varmrätt ur ”Köksmenyn” och välja till valfri förrätt/dessert som finns tillgänglig i någon av 3-rätters menyernaVi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost.

3-rätters menyer för grupper

”SIGNERAT GUTE” – 595 kr

GUTES Charkbräda – Blandade delikatesser & ostar efter säsong med passande tillbehör.

GUTES Grillbräda – Det allra bästa köttet som vi har fått tag på & som sätts ihop till en magisk blandning av grillade delikatesser. Serveras tillsammans med våra godaste sides & såser, varierande beroende på säsong.

Kryddkaka – Vaniljglass, havreflarn & sötsyrliga päron.

”GUTES VEGETARISKA” – 495 kr

Marinerad Buffelmozzarella – Råhyvlad zucchini, marinerade tomater, krutonger & basilika.

GUTES Vegetariska Grillbräda  Säsongens bästa grönsaker & rotfrukter som vi har lyckats få tag på. Buljongkokas, långbakas eller grillas till perfektion. Serveras med mojo rojo, grönsallad & böngroddar med chilidressing. 

Limepaj – Mandelbotten, vispad sojagrädde & säsongens bär.

”SVENSK GÅRDSKYCKLING” – 545 kr

Marinerad Mozzarella -Råhyvlad zucchini, marinerade tomater, krutonger & basilika.

Grillad Svensk Gårdskyckling – Rostad potatis & rotfrukter, grönsallad med limedressing, majskolv med parmesan & mojo rojo.

Kryddkaka – Vaniljglass, havreflarn & sötsyrliga päron.

Köksmenyn

Kökets utvalda kött- och fiskrätter som tillagas, serveras och presenteras av våra kockar
direkt vid bordet.

HELGRILLAD GRISKULTING
2800 kr/Rekommenderas för 8 pers

Hel griskulting som marineras med honung, olivolja, paprika & vitlök i 24 h. Bakas sedan i ugnen innan den grillas för att få en krispig yta. Serveras med pommes, tryffelmajonnäs & grönsallad. Max 16 pers.

CÔTE DE BOEUF
890 kr/Rekommenderas för 2 pers

Hel hängmörad entrecôte på ben som grillas till 50 grader & får vila i kryddsmör smaksatt med rostad vitlök. Serveras med pommes, tomatsallad, bearnaise, peppersås & kryddsmör.

 

ROSTAD GÅRDSKYCKLING (HEL)
2600 kr/Rekommenderas för 6 pers

Rostad gårdskyckling som får ligga i saltlag under 24 h för att sedan marineras med citron & rosmarin. Bakas sedan i ugn för att få riktigt krispigt skinn. Serveras med svamprisotto & grönsallad med limevinägrettsås. Max 12 pers.

BAKAD PIGGVAR
Dagspris

Hel, bakad piggvar med ben & skinn som får vila i salt under 4 h innan den bakas med smör i ugn. Serveras tillsammans med hollandaise på brynt smör, potatispuré & säsongens ångade grönsaker. Max 16 pers.

 

 


Våra menyer för Chambre Séparée/Stora sällskap går att boka för grupper från 8 till 140 (hela matsalen) personer.

För bokning eller frågor och funderingar, kontakta oss via info@gutegrill.se eller på telefon 08-20 22 36 (vardagar 09.00-16.00) Boka ditt Chambre Séparée i Stockholm på GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro redan idag!