Chambre Séparée i Stockholm nära Stureplan & Östermalm

Pssst! Under december månad dukar vi upp vårt populära julbord för små och stora sällskap i våra Chambre Séparées, bokas via mail på info@gutegrill.se eller telefon 08-20 22 36. Tyvärr går det inte att boka middag med á la carte i våra privata rum då. På övervåningen fortsätter vi dock med à la carte-menyn under hela december!

Boka ett Chambre Séparée i centrala Stockholm på GUTE! Ni hittar oss på Brunnsgatan 6, ett stenkast från Stureplan & övriga Östermalm. Sällskap från 8 personer och uppåt kan boka något av våra Chambre Séparées, som ligger på nedervåningen i vårt nya koncept Brunnsgatan 8 och i anslutning till den stora matsalen. Maten och menyerna (se nedan) som serveras till stora sällskap tas fram av våra erfarna kockar och ambitionen är att menyerna ska erbjuda något för alla (vi har även en vegetarisk meny).

Vid större tillställningar (över 100 personer) finns det utöver våra Chambre Séparées även möjlighet att abonnera hela Stora Matsalen. Läs mer om våra olika alternativ nedan!

Våra Chambre Séparées

I anknytning till den stora matsalen hittar ni vårt största Chambre Séparée, för sällskap mellan 30- 60 personer. Perfekt för alla typer av grupper, i skymundan men ändå nära köket och övriga restaurangens puls! I vårt Chambre Séparée väljer sällskapet mellan trespeciellt utvalda 3-rätters menyer (se nedan)Vi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost.


Brunnsgatan 8 (vår nyrenoverade nedervåning)

En våning ned ligger vårt nya koncept Brunnsgatan 8I moderna och nyrenoverade lokaler med industrikänsla erbjuder vi flera unikt inredda rum för födelsedagsfesten, AW:n eller den exklusiva och privata middagen i centrala Stockholm. Rummen går att boka som Chambre Séparée från 8 till 40 personer (sittande). Om ni vill äta tillkommer inga kostnader utöver mat och dryck (det går även att hyra ett/flera rum med enbart lokalhyra). I lokalerna finns det tillgång till ett fullt utrustat kök och egen bar. Alla rum är utrustade med Storbilds-TV, Ljudsystem/Soundbar och Wifi. Se utförligare beskrivning för de olika rummen nedan. Rummen är väldigt populära, kontakta  info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 för att säkra din bokning!

Långbordet
Långbordet är vårt minsta rum i anslutning till baren och passar perfekt för en intim middag! Vid långbordet får det plats 16 sittande.

Musikrummet
Musikrummet är ett rum med fokus på ljud, ljus och bild med plats för 20 sittande. Perfekt Chambre Séparée för middagen som övergår i fest!

Matstudion
Matstudion är en mysig lokal som är utrustad med ett toppmodernt, fullt utrustat kök! Varför inte kombinera middag med en fördrink eller ett matlagningsevent?

Verkstaden
Verkstaden är vår största lokal, idealisk för privata fester eller större middagar, upp till 40 personer!


Stora Matsalen

Restaurangens huvuddel är möjlig att abonnera om man är ute efter ett Chambre Séparée modell större i centrala Stockholm, och kan ta emot över 100 personer. Matsalen präglas av en mysig och ombonad miljö med industriell känsla där väggarna pryds av intressanta målningar!


Våra menyer för Chambre Séparée/Grupper

Större sällskap (fler än 8 pers) som bokar ett Chambré Séparée på GUTE Stockholm väljer mellan våra menyer för grupper nedanVi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost.

Meny 1 – 495 kr

Marinerad Mozzarella – Råhyvlad zucchini, krutonger med brynt smör & torkad tomat.

Grillad Secreto Iberico (bogbladet av Pata Negra-Grisen) – Rosmarinsrostad potatis, grönsallad med limedressing, böngroddar & Mojo Rojo.

Mandelkaka – Vaniljglass, kaksmulor & sötsyrliga äpplen.

Meny 2 – 550 kr

GUTES Charkbräda med olika delikatesser från svenska gårdar.

GUTES Grillbräda – Det allra bästa köttet som vi har fått tag på och som sätts ihop till en magisk blandning av grillade delikatesser. Serveras tillsammans med utvalda sides och såser, varierande beroende på säsong.

Mandelkaka – Vaniljglass, kaksmulor & sötsyrliga äpplen.

Vegetarisk meny – 455 kr

Marinerad Mozzarella – Råhyvlad zucchini, krutonger med brynt smör & torkad tomat.

GUTES Vegetariska Grillbräda  Säsongens bästa grönsaker & rotfrukter som vi har lyckats få tag på. Buljongkokas, långbakas eller grillas till perfektion. Serveras med Mojo Rojo, Grönsallad, Rostade rotfrukter & Böngroddar med chilidressing. 

Mandelkaka – Vaniljglass, kaksmulor & sötsyrliga äpplen.

 


Våra menyer för Chambre Séparée/Stora sällskap går att boka för grupper från 8 till 140 personer.

Ladda ner som PDF »

För bokning eller frågor och funderingar, kontakta oss via info@gutegrill.se eller på telefon 08-20 22 36.  Boka ditt Chambre Séparée i Stockholm på GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro redan idag!