Chambre Séparée i Stockholm nära Stureplan & Östermalm

Boka ett Chambre Séparée i centrala Stockholm på GUTE! Ni hittar oss på Brunnsgatan 6, ett stenkast från Stureplan och övriga Östermalm. Sällskap och grupper kan boka något av våra Chambre Séparées, som ligger på nedervåningen i vårt nya koncept Brunnsgatan 8 och i anslutning till den stora matsalen. Maten och menyerna (se längst ned på denna sida) som serveras till stora sällskap tas fram av våra erfarna kockar och ambitionen är att menyerna ska erbjuda något för alla (vi har även en vegetarisk meny).

OBS: Under april och maj månad tar vi bort eventuella avgifter (minimumnota) för att boka våra Chambre Séparées och gör det möjligt för sällskap från 4 pers att boka ett privat rum för middag!

Vid större tillställningar (över 100 personer) finns det utöver våra Chambre Séparées även möjlighet att abonnera hela Stora Matsalen. Läs mer om våra olika alternativ nedan!

Våra Chambre Séparées

I anknytning till den stora matsalen hittar ni vårt största Chambre Séparée, Garaget, för sällskap upp till 60 personer. Perfekt för alla typer av grupper, i skymundan men ändå nära köket och övriga restaurangens puls! I vårt Chambre Séparée väljer sällskapet mellan våra noggrant utvalda 3-rätters menyer  eller valfri rätt ur ”Köksmenyn” (se nedan)Vi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost. Minimumnota för detta rum är 30 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minmumnota under april/maj pga Coronaviruset.

Garaget 30-60 pers
GARAGET (MAX 60 PERS)

Fönsterbordet 8-10 pers
FÖNSTERBORDET (MAX 10 PERS)

På övervåningen hittar man även vårt allra nyaste rum, Fönsterbordet, med plats för upp till 10 personer. Fönsterbordet ligger nära baren och den övriga matsalen. Ett lyxigt rum med fönster ut mot Brunnsgatan!

Minimumnota för rummet är 8000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.

 


Brunnsgatan 8 (nedervåningen)

En våning ned ligger ett koncept som vi kallar för Brunnsgatan 8I moderna lokaler med industrikänsla erbjuder vi flera unikt inredda rum för födelsedagsfesten, AW:n eller den exklusiva och privata middagen i centrala Stockholm. Rummen går att boka som Chambre Séparée med plats för upp till 40 personer (sittande). Om ni vill äta tillkommer inga kostnader utöver mat och dryck (minimumnota tillämpas, det går även att hyra ett/flera rum med enbart lokalhyra). I lokalerna finns det tillgång till ett fullt utrustat kök och egen bar. Alla rum är utrustade med Storbilds-TV, Ljudsystem/Soundbar och Wifi. Se utförligare beskrivning för de olika rummen nedan. Rummen är väldigt populära, kontakta  info@gutegrill.se eller 08-20 22 36 för att säkra din bokning!

VERKSTADEN (max 40 pers) >>>
Verkstaden är vår största lokal, idealisk för privata fester eller större middagar, upp till 40 personer!

Minimumnota för rummet är 24 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.


VERKSTADEN (MAX 40 PERS)


LÅNGBORDET (MAX 16 PERS)

<<< LÅNGBORDET (max 16 pers)
Långbordet är ett mindre rum i anslutning till den nedre baren och passar perfekt för en intim middag! Vid långbordet får det plats 16 sittande.

Minimumnota för rummet är 10 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.

MATSTUDION (max 12 pers) >>>
Matstudion är en mysig lokal som är utrustad med ett toppmodernt, fullt utrustat kök! Varför inte kombinera middag med en fördrink eller ett matlagningsevent?

Minimumnota för rummet är 6000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.


MATSTUDION (MAX 12 PERS)


MUSIKRUMMET (MAX 18 PERS)

<<< MUSIKRUMMET (max 18 pers)
Musikrummet är ett rum med fokus på ljud, ljus och bild med plats för 18 sittande. Perfekt Chambre Séparée för middagen som övergår i fest!

Minimumnota för rummet är 12 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.

DRYCKESRUMMET (max 20 pers) >>>
Dryckesrummet är vårt allra nyaste rum längst in på vår nedervåning. Perfekt för en avskild middag!

Minimumnota för rummet är 14 000 kr (eventuell mellanskillnad debiteras som lokalhyra). Ingen minimunota under april/maj pga Coronaviruset.


DRYCKESRUMMET (MAX 20 PERS)


Stora Matsalen

Restaurangens huvuddel är möjlig att abonnera om man är ute efter ett Chambre Séparée modell större i centrala Stockholm, och kan ta emot över 100 personer. Matsalen präglas av en mysig och ombonad miljö med industriell känsla där väggarna pryds av spännande målningar!


Våra menyer för Chambre Séparée/Grupper

Större sällskap (fler än 8 pers) som bokar ett Chambré Séparée på GUTE Stockholm väljer mellan våra 3-rätters menyer för grupper nedan. Grupper kan även välja varmrätt ur ”Köksmenyn” och välja till valfri förrätt/dessert som finns tillgänglig i någon av 3-rätters menyernaVi anpassar oss självklart för allergiker, vegetarianer och behov av specialkost.

3-rätters menyer för grupper

 

”SIGNERAT GUTE” – 605 kr

GUTES Charkbräda
Blandade delikatesser med ost och andra passande tillbehör.

GUTES Grillbräda
Det allra bästa köttet som vi har fått tag på & som sätts ihop till en magisk blandning av grillade delikatesser. Serveras tillsammans med våra godaste sides & såser, varierande beroende på säsong.

Mandelkaka
Vaniljglass, rostad havre, saltkolakräm & sötsyrliga äpplen.

 

”GUTES VEGETARISKA” – 520 kr

Marinerad Buffelmozzarella
Råhyvlad zucchini, marinerade tomater, krutonger & basilika.

GUTES Vegetariska Grillbräda
Säsongens bästa grönsaker & rotfrukter som vi har lyckats få tag på. Buljongkokas, långbakas eller grillas till perfektion. Serveras med mojo rojo, grönsallad & böngroddar med chilidressing. 

Mandelkaka
Vaniljglass, rostad havre, saltkolakräm & sötsyrliga äpplen.

 

”SVENSK BBQKYCKLING” – 580 kr

Marinerad Mozzarella
Råhyvlad zucchini, marinerade tomater, krutonger & basilika.

Grillad Svensk BBQkyckling
Rostad potatis & rotfrukter, grönsallad med limedressing & mojo rojo.

Mandelkaka
Vaniljglass, rostad havre, saltkolakräm & sötsyrliga äpplen.


Våra menyer för Chambre Séparée/Stora sällskap går att boka för grupper från 8 till 140 (hela matsalen) personer.

För bokning eller frågor och funderingar, kontakta oss via info@gutegrill.se eller på telefon 08-20 22 36 (vardagar 09.00-17.00) Boka ditt Chambre Séparée i Stockholm på GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro redan idag!