GUTES Vintermeny 2019 –
Ett annorlunda julbord

Inför julen 2019 har vi valt att byta ut det traditionella julbordet till förmån för GUTES Vintermeny, en 3-rätters meny där vi samlat det bästa från vår à la carte och lagt till våra favoriter från det svenska julbordet! Vårt fokus ligger som vanligt på grillad och rökt mat som i vintermenyn serveras tillsammans med kryddor och råvaror som hör julen till, kolla in ett utdrag ur menyn längst ned på denna sida.

Vi har även valt att lyfta fram grönsaker och rotfrukter i menyn som vi tillagar på roliga, moderna sätt och serverar tillsammans med styckdetaljer och övriga tillbehör. Förrätt och varmrätt i vintermenyn serveras ”family style” för att man ska få chansen att prova lite av varje, medan vi låter er njuta av efterrätten för er själva!

Vi tror att ni kommer att gilla våra specialiteter i Vintermenyn ännu mer än det traditionella julbordet. Med hjälp av menyn sätter vi även hållbarhetsfrågan i första rummet med mål om att minska matsvinnet i december betydligt.

Vintermeny (från 2 pers)
från 645 kr/person

Vintermenyn serveras måndag-lördag till grupper från 2 personer i matsalen och från 6 pers i vår nedervåning (Chambre Séparée) från 29 november till 21 december 2019.

För bokning av bord till vintermenyn:
info@gutegrill.se eller ring 08-20 22 36 (dagtid kl 09-17)

Välkomna!

INFO, MENY & PRISER I PDF

INFO & MENU IN ENGLISH

Sittningar & priser 2019

I våra Chambre Séparées (från 6 pers) i källaren:

Måndag-lördag, två sittningar
16.00-19.00, 645 kr/pers
19.30-01.00: 645 kr/pers

I matsalen (minimum 2 pers), valfri starttid:

Måndag-lördag 645 kr/pers


Dryckespaket Vintermeny 2019

Lilla julpaketet: 295 kr
2 öl/ vin, 1 snaps & kaffe
(ex moms 236 kr)

Stora: 365 kr
3 öl/vin, 1 snaps & kaffe
(ex moms 292 kr)

Julfestpaketet: 445 kr
1 glas cava, 3 öl/vin, 1 snaps & kaffe (ex moms 356 kr)


GUTES Vintermeny 2019

 

FÖRRÄTT: CHARK, OST, SNACKS OCH JULBORDSKLASSIKER

Ett urval av våra bästa förrätter såsom charkuterier och ostar. Serveras tillsammans med inlagd sill (flera sorter), ingefärsgravad lax och andra klassiker som hör julen till.

VARMRÄTT: GUTES GRILLBRÄDA ”VINTER”

Vår populära grillbräda med tre olika sorters styckdetaljer, bland annat vår utvalda biff och vår lättrökta lammrostbiff. Till styckdetaljerna adderar vi bland annat confiterad portabello, apelsin- och ingefärskokta morötter och andra spännande råvaror från växtriket, serveras tillsammans med passande sides och såser.

DESSERT: VIT CHOKLADMOUSSE MED HALLON, MANDELMARÄNG OCH ÄPPLEN

En vinterinspirerad dessert med Vit chokladmousse som är smaksatt med hallon och som serveras med mandelmaräng och kryddstekta äpplen.

Menyn ovan är ett exempel och ändringar kan tillkomma. 


Boka GUTES Vintermeny redan idag! Bokning och frågor om vintermenyn tas emot på info@gutegrill.se eller via telefon  08 – 20 22 36 (dagtid kl 09-17).