Laga mat med kock

 

Alla matlagningsaktiviteter är för tillfället pausade tillsvidare på grund av personalbrist.

Vi hänvisar till matlagningsaktiviteter på Vision Vindö just nu, läs mer HÄR!

 

 

Laga mat med kock på GUTE i Stockholm

Vill ni testa att laga mat tillsammans med en proffskock i centrala Stockholm? Vi erbjuder öppna matlagningskurser för såväl 1-2 personer (i grupp med andra) som för privata grupper om minst 6 personer. Matlagningskurserna bjuder på massor av tips och tricks inom gastronomi och hålls i vår moderna matstudio nära Stureplan. Utöver matlagningskurser erbjuder vi även en rad andra matlagnings-event perfekta för företagsfesten, möhippan/svensexan eller kvällen med kompisgänget! Varför inte boka en ”Kockarnas kamp” där ni i olika moment får tävla om vem som egentligen är bäst i köket? Vi tar emot gruppbokningar (från 8 pers) löpande tisdag-lördag, kontakta oss redan idag med er förfrågan! Läs mer om vad som ingår nedan.

Kommande matlagningskurser:

 • Just nu finns inga kommande datum

OBS! vi håller inte några kurser i december. Vi uppdaterar datum löpande.
Kursen kostar 1995 kr/pers (ink 3-rätters middag och dryck), anmälan görs på info@gutegrill.se eller via telefon 08-20 22 36.

Laga mat med kock – kurs inklusive bubbel och 3-rätters!

I vår matlagningskurs för 6-10 personer på GUTE Stockholm får ni laga mat med någon av våra erfarna kockar! Kursen inleds med att ni bjuds på välkomstbubbel och snacks samtidigt som kocken går igenom sin syn på matlagning och berättar mer om upplägget för kvällen.

Sällskapet delas upp i grupper som tilldelas olika moment, rätter eller delar av middagen. Kocken går tillsammans med grupperna igenom de vanligaste teknikerna vid matlagning och ni får ta del av tips och tricks som kockar använder sig av. Moment som ni kommer få gå igenom är exempelvis knivteknik, styckning, marinader, syrning, rökning, reduktioner och emulsionssåser!

När förberedelserna är klara kör varje grupp ”Service” med Kocken som domare och luckchef! Tempot skruvas upp lite och ni får känna på hur det är att jobba i ett ”riktigt” kök. Efter presentation och servering får ni njuta av den upplagade 3-rätters middagen!

Vad ingår i ”Laga mat med proffskock”?

I vår matlagningskurs på GUTE Stockholm får ni laga mat med någon av våra välrenommerade kockar! Allt detta ingår:

 • Kurs för sällskap om 6-10 personer
 • Lär dig laga mat som proffsen
 • Grunderna inom flera olika matlagningsmoment
 • Laga och ät 3-rätters meny (Meny varierar beroende på önskemål/säsong)
 • 1 glas välkomst-bubbel, 3 glas öl/vin till middagen
 • Kaffe/Te efter middagen
 • Receptkompendium
 • Moderna lokaler i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan
 • Pris: 1995:-/person

Upplev ”Kockarnas kamp” på GUTE

Utöver våra kurser där man får laga med med kockar så erbjuder vi även en klassisk 5-kamp, som vi kallar för Kockarnas kamp, där ni får tävla mot varandra i flera roliga moment inom matlagning! 5-kampen leds av någon av våra erfarna kockar.

”Kockarnas kamp” är en perfekt företagsaktivitet eller för kompisgänget som vill ha en annorlunda start på kvällen. Vi rekommenderar att ni är mellan 8 och 16 personer i denna aktivitet.

5-kampen inleds med att kocken/domaren berättar lite om upplägget och vad tävlingarna går ut på samtidigt som ni bjuds på något att dricka. När gruppen har delats upp i olika lag börjar tävlingarna! Exempel på tävlingsmoment är: Vispa upp äggvita så fort som möjligt och håll skålen upp och ned över huvudet, blindtesta olika puréer och få poäng när du gissar rätt eller steka en biff ”medium” till temperaturen 57 grader (närmast vinner).

Vad ingår i ”Kockarnas kamp” på GUTE?

 • 5-kamp – Tävla mot kompisarna eller kollegorna inom matlagning
 • Få tips och tricks från våra kockar
 • 2 glas vin/öl under tävlingarna
 • Fint pris till bästa kocken
 • Pris ink. middag: från 1 270:-/person (ink moms)

Boka in en privat matlagningskurs eller ”Kockarnas kamp” på GUTE Stockholm redan idag. Vi tar emot sällskap från 6 till 10 personer för matlagningskurserna, i 5-kampen rekommenderar vi att ni är mellan 8 och 16 personer. Kontakta oss på info@gutegrill.se eller 08-20 22 36.