fbpx

Konferens i Stockholm City nära Stureplan

Välkommen till våra lokaler för möten & konferens på Brunnsgatan 8. Belägna intill vår restaurang GUTE. I moderna lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för den privata After Work:en med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

Här strävar vi efter att kunna erbjuda bästa tänkbara service och samtidigt vara ett prisvärt alternativ i Stockholms konferensdjungel. Vi erbjuder lokaler ett stenkast från Stureplan som passar för såväl stora som mindre grupper, från 6 till 50 personer. Alla rummen är inredda med industrikänsla för att uppmuntra till kreativitet och inspiration.

Frukost, lunch och middag serveras från oss på restaurang GUTE som ligger våningen ovanför Brunnsgatan 8. Välj själva om ni vill äta i restaurangen eller om ni vill ha maten levererad direkt till mötet.

Våra rum för möten och konferens

Brunnsgatan 8 har sju olika rum att välja på: Långbordet, Musikrummet, Matstudion, Dryckesrummet och Verkstaden. På övervåningen hittar ni även Garaget. Alla rum har sin egen karaktär och är inredda efter ett speciellt tema. Självklart är alla rummen utrustade med Wifi, ljudanläggning och TV-skärmar för att underlätta för ett framgångsrikt möte. Styrelsemöte, tillfällig arbetsplats, företagspresentation eller konferens med teambuilding? Med lokaler möjliga att boka från 6-50 personer erbjuder vi ett prisvärt alternativ i Stockholms absoluta innerstad. Matstudion är idealisk om ni vill ha tillgång till ett toppmodernt kök och kombinera konferensen med mat och dryck. Långbordet är perfekt för det mindre privata affärsmötet eller som tillfällig arbetsplats. I anslutning till våra konferensrum har vi även ett rum med egen bar, vilket gör att lokalerna även passar bra för möten som övergår i privat AW eller middags-event. Priser och mer info hittar ni på här: www.brunnsgatan8.se 

Är ni ute efter riktigt häftiga och unika konferenslokaler lite utanför Stockholm City borde ni verkligen besöka Vision Vindö!

Brunnsgatan 8 – Ditt nya val för möten & konferenser i vid Stureplan i Stockholm City! Kontakta oss på info@brunnsgatan8.se 

eller telefon 08-20 22 36 för frågor, funderingar eller offerter för skräddarsydda bokningar.

INFO & KONTAKT

Kontakt
08-20 22 36
info@brunnsgatan8.se
www.brunnsgatan8.se

Tips:

Lägg till frukost, lunch och/eller eftermiddagsfika från GUTE