Konferens i Stockholm City nära Stureplan

Välkommen till våra lokaler för möten & konferens som ligger en våning ned från GUTE och som under dagtid ingår i konceptet Brunnsgatan 8. I moderna, nyrenoverade lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Arbetsplatser med den senaste tekniken, skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för den privata After Work:en med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

Här strävar vi efter att kunna erbjuda bästa tänkbara service och samtidigt vara ett prisvärt alternativ i Stockholms konferensdjungel. Vi erbjuder lokaler ett stenkast från Stureplan som passar för såväl stora som mindre grupper, från 6 till 40 personer. Alla rummen är helt nyrenoverade och inredda med industrikänsla för att uppmuntra till kreativitet och inspiration.

Frukost, lunch och middag serveras från oss på restaurang GUTE som ligger våningen ovanför Brunnsgatan 8. Välj själva om ni vill äta i restaurangen eller om ni vill ha maten levererad direkt till mötet.

Våra rum för möten och konferens

Lokalerna för Brunnsgatan 8 har fem olika rum att välja på: Långbordet, Musikrummet, Matstudion, Fönsterbordet (på ovanvåningen) och Verkstaden. Alla rum har sin egen karaktär och är inredda efter ett speciellt tema. Självklart är alla rummen utrustade med Wifi, ljudanläggning och TV-skärmar för att underlätta för ett framgångsrikt möte. Styrelsemöte, tillfällig arbetsplats, företagspresentation eller konferens med teambuilding? Med lokaler möjliga att boka från 6-40 personer erbjuder vi ett prisvärt alternativ i Stockholms absoluta innerstad. Matstudion är idealisk om ni vill ha tillgång till ett toppmodernt kök och kombinera konferensen med mat och dryck. Långbordet är perfekt för det mindre privata affärsmötet eller som tillfällig arbetsplats. I anslutning till våra konferensrum har vi även ett rum med egen bar, vilket gör att lokalerna även passar bra för möten som övergår i privat AW eller middags-event. Priser och mer info hittar ni på här: www.brunnsgatan8.se 

Brunnsgatan 8 – Ditt nya val för möten & konferenser i vid Stureplan i Stockholm City! Kontakta Jenny Moore på jenny.moore@tottgroup.se 

eller telefon 070-640 42 62 för frågor, funderingar eller offerter för skräddarsydda bokningar.

INFO & PRISER

Kontakta Jenny Moore
070-640 42 62
jenny.moore@tottgroup.se

www.brunnsgatan8.se

Prisexempel:
Hyra Matstudion (12 pers)
Halvdag: 1800 kr
Heldag: 2800 kr

Lägg till frukost, lunch och/eller eftermiddagsfika från GUTE