Om GUTE – Grillat käk sedan 2011

2011 öppnade Gute Grill på Brunnsgatan 6, som en systerkrog till Restaurang Gotland som då låg vägg i vägg. Från start serverade vi grillade och rökta rätter byggda på råvaror från Gotland. Sommaren 2016 renoverades och moderniserades restaurangen och vi passade samtidigt på att uppdatera vår meny och vårt koncept – allt för att matcha våra höga ambitioner och satsningen på att vara Sveriges bästa Grill & Bistro.

Från och med augusti 2016 erbjuder vi våra gäster de absolut bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. Nu fokuserar vi inte längre bara på Gotland och övriga Sverige, utan utforskar istället världen för att kunna erbjuda det mest spännande köttet från olika världsdelar och regioner.

Vår ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men vi serverar även grillad och rökt fisk och vegetariska rätter.  Vi serverar dagligen prisvärda luncher och delikata måltider till middagsgäster. Då restaurangen består av flera olika delar & rum så har vi även möjlighet att ta emot stora sällskap i våra Chambre séparées. I konceptet Brunnsgatan 8 kan vi erbjuda flera egna rum för privata middagar, möten med mera.

Vi erbjuder även prisvärd Catering på Östermalm och i övriga Stockholm med grillade delikatesser och noggrant utvalda tillbehör!

En del av Liljestrand Group

GUTE ingår i koncernen Liljestrand Group tillsammans med bland andra Tott Group (Tott Åre, Hotell Breda Blick & Hotell Gute, Brunnsgatan 8 – Möten & Konferens), fastighetsaktören Liljestrand Fastigheter samt upplevelseföretaget Box Experience.

Läs mer om verksamheterna här:

www.liljestrand.se
www.boxexperience.com
www.tottgroup.se
www.tottare.se
www.bredablick.se
www.hotellgute.se